Çiçekli ve Modern Tasarımı ile Örgü Modelleri

Bebek örgü modelleri arasında en çok tercih edilen modeli sizlere sunuyoruz. Sizler de el emeğinizi sergilemek için bebeklerinize en güzel örgü modellerini yapabilirsiniz. Yelek, ceket, kazak birçok örgü modelini set haline getirebilirsiniz. Farklı model seven hanımlar için daha önce görmediğiniz örgü modellerini ekledik. Gösterişli modelden hanımlar içinde oldukça şık görünen boncuk oyası modellerini hazırladık. Detaylarını hayran kalacağınız örgü modellerini yaparak harika ürünler ortaya çıkarabilirsiniz. Şık tasarımıyla dikkat çeken örgü modelleri boncuklar ile oldukça güzel hale gelmiştir. Sizler de kullanışlı olan yelek örgü modellerini bebekleriniz için tasarlayabilirsiniz. Hamile annelere en çok yakışan bebek örgü modelleri en kolay modeller arasında yer alırken sizler de bu modelleri örgü modellerine detaylı şekilde göz atalım.

Gösterişli Örgü Modelleri

Görselde yer alan yelek örgü modeli en sevilen ve en kolay modellerdendir. Sizler de bu kolay modeli bebekleriniz için pratik şekilde yapabilirsiniz.

İki renk hazırlanmış olan yelek örgü modeli kabartma detayı ile süslenmiştir. Sizler de bu güzel modeli hemen yapmaya başlarsanız kolaylıkla bitirebilirsiniz.

Farklı model sevenler için hazırlanmış olan örgü ceket modeli şık tasarımıyla oldukça kolay yapılmaktadır.

Görselde yer alan kız bebek için hazırlanmış olan patik ve elbise örgü modeli en sevilen modellerdendir. Sizler de tarzınıza uygun örgüleri pratik şekilde yapabilirsiniz.

Sadelikten yana olan hanımların tercihi olan örgü modeli oldukça şık görünüyor. Sizler de tarzınız uygun bu örgüleri yapabilirsiniz.

Çiçekli Örgü Modelleri