Modern Çizgilerin Yer Aldığı Örgü Modelleri

Merhaba hanımlar bugün sizler için hazırlamış olduğumuz en yeni ve en güzel bebek örgü modellerini sizlerle buluşturuyoruz. Farklı tasarımıyla dikkat çeken bebek örgü modelleri annelerinin tercihleri arasında yer alıyor. Tarz annelerin bebekler için hazırlamış olduğu modern çizgilerin yer aldığı örgü modelleri son zamanların en çok satan modellerindendir. Sizler de el emeği göz nuru hazırlanan bu örgüleri dilerseniz rengarenk dilerseniz de tek renk yaparak ortaya harika ürünler çıkarabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz kadar güzel olan örgü modelleri set halinde hazırlanabilir. Patik ve şapkalar ekleyerek en farklı ve güzel modelleri yaparak set haline getirebilirsiniz. El emeği göz nuru hazırlanan örgüyü sizler de yaparak harika ürünler ortaya çıkarabilirsiniz. Çeyizleriniz için de bu güzel örgü modellerini tasarlayabilir ve harika modelleri sahip olabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel örgü modellerini detaylı şekilde inceleyelim.

Kolay Örgü Modelleri

Görselde yer alan sarı renk tasarlanmış olan örgü modeli hem kız hem de erkek bebekler için yapabileceğiniz harika bir modeldir. En güzel modelleri sizler de hemen yapmaya başlarsanız kısa sürede kolaylıkla bitirebilirsiniz.

Detaylarına hayran kalacağınız örgüyü sizler de en güzel şekilde yaparak bebekleriniz için hazır hale getirebilirsiniz.

Tulum ve patik örgü modeli üzerinde yer alan fiyonk detayları ile hazırlanmıştır.Sizler de bu güzel modeli kız bebekleriniz için tercih edebilirsiniz fiyonk detaydan çıkartarak dilerseniz erkek bebeklerin içinde kullanabilirsiniz.

Beyaz renk tercih edilerek hazırlanan örgü modeli kiraz detayları ile hazırlanmıştır. Amigurumi örgüsü ile birlikte hazırlanan bu örgü modeli set halini tercih edilen ve en çok satan modeldir. Sizler de satış elde etmek için bu güzel örgü modelini yapabilir de en yeni modellere sahip olabilirsiniz.

Pratik Örgü Modelleri