Farklı İplik Tasarımı ile İğne Oyası Modelleri

Kıymetli hanımlar sizler için hazırlanmış olan en güzel iğne oyası modellerini sizlere sunuyoruz. Farklı model seven hanımlar için hazırlanmış olan iğne oyalarını yaparak en güzel modelleri sahip olabilirsiniz. Oldukça pratik ilerleyen iğne oyalarını yaparak en güzel modellere sahip olabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz kadar güzel olan iğne oyası modelleri görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Yeni öğrenen hanımların seveceği iğne oyası modelleri kolay ve basit olması ile dikkat çekiyor. Sizler de tarzınıza uygun iğne oyası modellerini seçerek ve renkleri seçerek en güzel modelleri sizler hazırlayabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel iğne oyalarını detaylı şekilde inceleyelim.

En Yeni İğne Oyası Modelleri

Rengarenk hazırlanan iğne oyası modeli en güzel ve en yeni modellerdendir. Sizler de bu güzel modelleri el emeği göz nuru hazırlayabilirsiniz.

Sadelikten yana olan hanımların tercihi olan iğne oyası modeli çok güzel görünüyor. Sizler de detaylarına hayran kalacağınız iğne oyalarını çıtı pıtı hazırlayabilirsiniz.

Tek renk yazma kenarına hazırlanmış olan rengarenk tasarlanan iğne oyalarını detaylar ekleyerek daha güzel hale getirebilirsiniz. Ağır model seven hanımlara bu güzel iğne oyası modelini öneriyoruz.

Tek tek tülbent kenarına hazırlanmış olan çiçekli iğne oyası modeli kaya model ile birlikte hazırlanmıştır. Sizler de bu güzel modelleri yapabilirsiniz. Kaliteli iplikler ile hazırlayacağınız iğne oyası modelleri kalıp gibi duran modeller ortaya çıkarmanıza yarayacak tır.

Çıtı pıtı model seven hanımların tercihi olan iğne oyası modeli en yeni ve en güzel modeldir.

Pratik ve Ağır İğne Oyası Modelleri