Naif Kadınlara Sade ve Şık Tığ İşi Oya Modelleri

Kıymetli hanımlar değerli takipçiler son zamanların en çok tercih edilen tığ işi oya modellerini sizlerle buluşturuyoruz. El emeğinin yoğun olarak kullanıldığı en güzel tığ oyalarını yaparak harika modellere sahip olabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz kadar güzel olan tığ oyaları çeyizlerinize çok yakışacak. Sizler de el emeğinizi kullanarak bu harika modelleri yapabilir ve en güzel ürünlere sahip olabilirsiniz. Sade model sevenler için tek renk tülbent kenarına hazırlanan gösterişli modelleri sizlere öneriyoruz. Kaliteli klipler kullanarak hazırlayacağınız tığ işi oya modelleri şık tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Sizler de bu güzel modelleri yapabilir satışa sunabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel tığ işi oya modellerini detaylı şekilde inceleyelim.

Kolay Tığ İşi Oya Modelleri

Tek renk yazma kenarına hazırlanmış olan tığ işi oya modeli iki renkli İplik ile tasarlanmıştır. Sizler de bu güzel modeli hemen yapmaya başlarsanız kısa sürede kolaylıkla bitirebilirsiniz.

Tek renk tülbent kenarına hazırlanmış olan tek renk tığ işi oya modeli gösterişli model sevenlerin tercihleri arasında yer alıyor. El emeği göz nuru hazırlanan bu tığ oyaları sizler de yapabilir çeyizlerinize bu güzel modelleri ekleyebilirsiniz.

Boncuklu model seven hanımların tercihi olan tığ işi oya modeli tek renk yazma kenarına tek renk iplik ile tasarlanmıştır. Sizler de bu harika modeli dilerseniz rengarenk tercih ederek de hazırlayabilirsiniz. Görseli kaydederek hemen yapmaya başlayabilirsiniz.

Tülbent Kenarına Tığ İşi Oya Modelleri